Bis (Bouw & Immo) beurs

Geschreven door Renaud Chaudoir op 27 september 2012

Niet te missen afspraak over bouwen en renoveren

De Bis (Bouw- & Immo) beurs is dit jaar aan zijn 24ste editie toe. Van 6 tot 14 oktober worden er weer meer dan 80.000 bezoekers in Flanders Expo (Gent) verwacht. Meer dan 500 exposanten tekenen present om je advies te verlenen en je projecten mee tot een goed einde te brengen. Ideaal dus om inspiratie op te doen voor al je bouw- en renovatiewerken.

Bis (Bouw- & Immo) beurs: je project van a tot z

In Vlaanderen worden er al sinds jaren meer huizen en appartementen gerenoveerd dan dat er nieuwe worden gebouwd. Ben je ook bezig met grote of kleine verbouwingen? Of met het herinrichten van je woonkamer, keuken of badkamer? Breng dan een bezoekje aan de Bis (Bouw- & Immo) beurs, de bouwbeurs bij uitstek. Je kan er werkelijk alles vinden: van tegels, parket en laminaat over kranen tot deurkrukken en ga zo maar door.

Inspiratie voor je nieuwbouwproject

Ook liefhebbers van nieuwbouw vinden op de bisbeurs hun gading. 9 dagen lang vind je er belangrijke aannemers, woningbouwbedrijven, makelaars, bouwpromotoren en projectontwikkelaars, allemaal op een plek verzameld. Na je bezoek keer je met een schat aan nuttige informatie huiswaarts en je zal merken dat je project meteen vorm begint te krijgen.

Advies van experts

Op de Bis (Bouw- & Immo) beurs vind je niet alleen bouwmaterialen, -producten en -technieken maar ook de vakmensen en specialisten die ze installeren. Je kan er ook de mogelijkheden van allerlei materialen ontdekken: bakstenen, hout, parket, trappen, badkamers, keukens, verwarming, elektrische installaties... Een volledige lijst vind je op www.bisbeurs.be.   

  Ook Logic-Immo is van de partij op de Bis (Bouw- & Immo) beurs. Je vindt ons in hal 5 op stand nummer 5152.
 
Praktische info
Data
: van zaterdag 6 tot en met zondag 14 oktober 2012.
Adres: Flanders expo, Maaltekouter 1, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Openingsuren
Week: 13u - 18u30
Weekend: 10u - 18u30
Vrijdag 12 oktober: 13u - 23 uur (Nacht van bis)
 

Contact

info@bisbeurs.be

www.bisbeurs.be


Tel: +32(0)9 241 92 11
 

Toegangsprijs
Volwassenen: € 10,00.
Kinderen tot 16 jaar: gratis (indien vergezeld van ouders)
http://www.bisbeurs.be