groep Caenen

Groep Caenen: vastgoedspecialist aan de Belgische kust

Geschreven door Renaud Chaudoir op 21 december 2012

Op zoek naar een thuishaven aan zee?

Groep Caenen is al meer dan 40 jaar een referentie voor vastgoed aan de Belgische kust. Ideaal als je op zoek bent naar een eigendom of een tweede verblijf aan zee. Het kantorennetwerk van Groep Caenen strekt zich uit over de volledige kustlijn. Je vindt kantoren van De Panne tot in Blankenberge. Leuke extra: Groep Caenen is ook hoofdsponsor van voetbalclub KV Oostende.

groep CaenenNegen kantoren aan de Belgische kust

In 1993 kwam Gregory Caenen aan het roer van de onderneming te staan en groeide Groep Caenen uit tot een bouwpromotor en -ontwikkelaar met negen vestigingen aan de kust: in De Panne, Oostduinkerke, Nieuwpoort, Westende, Middelkerke (2), Mariakerke, Blankenberge en Oostende. De hoofdzetel is in Middelkerke gevestigd. Groep Caenen is vooral gespecialiseerd in nieuwbouwprojecten.   

Groep Caenen is lokaal verankerd

Voortdurend houdt het team van Groep Caenen de vinger aan de pols en bij ieder project gebeurt er een grondige analyse van de wensen van de klant. Als vastgoedmakelaar vindt Groep Caenen het belangrijk om lokaal aanwezig te zijn. De vastgoedspecialisten kennen hun werkterrein door en door en slagen erin om een hecht lokaal netwerk op te bouwen. Dankzij de lokale verankering speelt Groep Caenen kort op de bal en neemt het een aanzienlijke voorsprong op de concurrentie.

Meer dan louter vastgoedspecialist

Voor Groep Caenen is vastgoed niet zozeer een doel op zich. De ambities reiken verder dan dat. De vastgoedspecialist wil dromen verwezenlijken, mensen een aangename vakantie bezorgen en van de Belgische Kust laten genieten. Groep Caenen profileert zich als vertrouwenspartner wanneer je wil kopen, verkopen, huren of verhuren. In het uitgebreide kantorennetwerk kan je altijd langskomen voor advies op maat en een vrijblijvend gesprek. 

 

Lexicon