Homexpo

Homexpo

Geschreven door Caroline Housen op 14 augustus 2015

1ste residentiële vastgoedbeurs van België van 24 tot 27 september - Tour & Taxis

De eerste editie van de beurs Homexpo zal plaatsvinden van donderdag 24 tot zondag 27 september 2015 in Tour & Taxis in Brussel.

HomexpoHomexpo is een beurs die vooral gericht is aan het eigendom (verkoop/aankoop van hoofdverblijven, tweede verblijven of investeringen in vastgoed).

De toegang is gratis mits accreditatie.

Een accreditatie gebeurt via het invullen van uw contactgegevens op een accreditatie formulier.

Homexpo zal tentoonstellingsruimte met een groot aantal standen voorstellen en zal verschillende gratis activiteiten aanbieden aan de particuliere en/of professionele bezoekers (conferenties, workshops, networking events, ….).

 

Homexpo is een groot openbaar uitstalraam van de residentiële vastgoedmarkt.

Ze is georganiseerd en gestructureerd om professionelen en particulieren bij elkaar te brengen, en om deze laatsten die al ruim geïnformeerd zijn via Internet, een plaats aan te bieden waar een representatief vastgoedaanbod verenigd is dat hun zal helpen om eigenaar te worden. De nieuwe kopers kunnen er op een efficiënte en snelle manier een laatste ronde doen van de markt en de laatste vragen stellen die ze nog hebben alvorens hun beslissing te nemen.

Homexpo werd bedacht voor zij die op korte termijn een residentieel vastgoedproject willen realiseren of finaliseren om te kopen, verkopen, investeren, financieren en zich te informeren over een hoofdverblijf, mede-eigendom, renovatie en energiebesparing.

Homexpo 2015

Een Voorbeeld Dorp van de Mede-eigendom

De Mede-eigendom dorp zal met standen ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om alle mogelijke vragen over de mede-eigendom te beantwoorden.

Een Dorp van Renovatie en Energiebesparing

De Renovatie en Energibesparing dorp zal eveneens ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om hun te informeren over al wat met renovatie en energiebesparing te maken heeft.

De Dorp van de Mobiliteit

De mobiliteit dorp wil u helpen om alle alternatieven en alle mogelijke vervoermiddelen te ontdekken.

De exposanten die u zullen verwelkomen zijn promotors, immobiliënkantoren, fabrikanten van individuele huizen, de betrokken vertegenwoordigers van verenigingen en territoriale gemeenschappen, evenals nutsbedrijven die van pas komen in het kader van een aankoop (banken, financieringsmakelaars, consultants, enz. …)

Deze eerste editie zal gekenmerkt worden door een programma dat rijk is aan Gerichte activiteiten en animaties

Praktische info

Uren :

  • Dond 24 : 14u tot 20u
  • Vrij 25 : 10u tot 18u
  • Zat 26 : 10u tot 18u 
  • Zon 27 : 10u tot 18u

Ingang kaart op accreditatie

Plaats en toegang

Tour & Taxis
Havenlaan 86C
1000 Brussel

Meer info

Lexicon