Homexpo : eerste Belgische residentiële immobiliënbeurs van 25 tot 28 september 2014

Geschreven door Caroline Housen op 6 juli 2014

Homexpo is een beurs die hoofdzakelijk gericht is op het eigendom (verkoop/aankoop van hoofdverblijven, tweede woningen of investeringsgoederen).

 

Gratis toegang

De toegang is gratis mits accreditatie (om binnen te mogen moet u uw gegevens doorgeven, ofwel voor de beurs via de website, ofwel ter plaatse tijdens de beurs).

• Op de beurs zal u een tentoonstellingsruimte vinden van een honderdtal standen en zal een aantal gratis activiteiten aangeboden worden aan particulieren en/of professionelen (conferenties, workshops, networking...).

Homexpo is een groot openbaar uitstalraam van de residentiële vastgoedmarkt. Ze is georganiseerd en gestructureerd om professionelen en particulieren bij elkaar te brengen en deze laatsten, die al ruim geïnformeerd zijn via Internet, een plaats aan te bieden waar een representatief vastgoedaanbod verenigd is dat hun zal helpen om eigenaar te worden en hun toelaat op een snelle en efficiënte manier een laatste ronde van de markt te doen en de laatste vragen te stellen die ze nog hebben alvorens ze hun beslissing nemen.

• Homexpo werd bedacht voor zij die op korte termijn een residentieel vastgoedproject willen realiseren of finaliseren om te kopen, verkopen, investeren, of financieren en zich te informeren over een eigendom, mede-eigendom, renovatie en energiebesparing.

 

 

Een Dorp van de Voorbeeld Mede-eigendom zal met 31 standen ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om alle mogelijke vragen over de medeeigendom te beantwoorden.

 

 

 

 

 

 

Een Dorp van Renovatie en Energiebesparing zal eveneens met 31 standhouders ter beschikking staan van de bezoekers en professionelen om hun te informeren over al wat met renovatie en energiebesparing te maken heeft.

 

 

 

 

Exposanten

De exposanten die u zullen verwelkomen zijn promotors, immobiliënkantoren, fabrikanten van individuele huizen, de betrokken vertegenwoordigers van verenigingen en territoriale gemeenschappen, evenals nutsbedrijven die van pas komen in het kader van een aankoop (banken, financieringsmakelaars, consultants, enz. …)

De lijst van exposanten en het volledige programma van de beurs zal op de website (www.homexpo.be) gepubliceerd worden vanaf 15 juli.

Nuttige informatie :

Naam van het evenement : HOMEXPO

Plaats van het evenement : Tour & Taxis (Sheds 3 & 4), Brussel

Datum : 25-28 september 2014

Organisator : Homexpo Belgium bvba

Telefoon : +32 2 535 78 75

Email : info@homexpo.be

Website : www.homexpo.be

 

 

Lexicon