Huur een vakantiehuis in Duitsland

Geschreven door Renaud Chaudoir op 27 juli 2012

Zalig vertoeven bij de oosterburen

Bent u van plan een vakantiehuis in Duitsland te huren? Onze oosterburen bieden u mogelijkheden die goed bereikbaar zijn na een korte reis met de auto, trein of vliegtuig. U kan er bijvoorbeeld terecht voor een weekendje weg, een langere zomervakantie of om te wintersporten. 

Een verblijf in een vakantiehuis in Duitsland is wat je er zelf van maakt. Wil je een historische stad bezoeken, van een zonovergoten strandvakantie genieten of lekker landelijk ontspannen: de mogelijkheden zijn eindeloos. Er zijn adembenemende Duitse kastelen die de natuurpracht compleet maken, en voor bierliefhebbers is Duitsland de zevende hemel. Zo is er het Oktoberfest in München, een wereldvermaard eerbetoon aan het Duitse gerstenat. En dan hebben we het nog niet over de prachtige Duitse muziek. Die is telkens overvloedig aanwezig op allerlei klassieke muziek- en operavoorstellingen.
 
Waar u zoal een vakantiehuis in Duitsland kan huren? Er zijn uiteenlopende mogelijkheden. We zetten er een paar op een rijtje.

Een vakantiehuis huren in Beieren

Beiren is Duitsland bij uitstek. Er is het prachtige berglandschap, de lekker ouderwetse houten huisjes en de traditionele klederdracht. Bovendien is Beieren dé plek bij uitstek om te wandelen.

Vakantie in de hoofdstad Berlijn

Berlijn, de hoofdstad van Duitsland, is een prachtige stad, beladen met een rijkelijke geschiedenis en cultuur. Denk maar aan de extravagante Alexanderplatz en de Brandenburger Tor. En natuurlijk zijn er nog de overblijfselen van de Berlijnse Muur!

Een vakantiehuis huren in Duitsland: Mecklenburg

De regio Mecklenburg wordt ook wel het ‘land van duizend meren’ genoemd. Het is dunbevolkt en je kan er uitstekend outdoor sporten!

Gezelligheid in Baden-Wurttemberg

Baden-Württemberg trekt bezoekers uit de hele wereld. De reden? Zijn gezellige Duitse huisjes. Je hebt er een uitstekende keuken, en het is dé perfecte plek om het echte Duitse leven te ontdekken.

Een vakantiehuis huren aan de Baltische Zee

Mooie zandstranden, impressionante kliffen en ongerepte dorpen aan de Baltische Zee maken het één van de meest romantische plekken in Europa. Wie in deze streek een vakantiehuisje wil huren…  is de Baltische Zee ideaal om eens lekker te relaxen.
 

Lexicon