Immo Blankenberge

Geschreven door Renaud Chaudoir op 16 juli 2012

Ontdek Blankenberge, de levendigste stad van de kust

Blankenberge is wellicht één van de bekendste badsteden aan onze Belgische kust. Het is bovenal een stad die bruist van energie: welk weer het ook is, er is altijd wat te doen voor jong én oud. Wil u volop genieten van het leven? Ontdek het immo aanbod in Blankenberge en wie weet spendeert u binnenkort de mooiste dagen van uw leven in Blankenberge!

Bruisend Blankenberge

 

Blankenberge is een levendige stad die aan de Belgische Oostkust ligt. Blankenberge is zowel geliefd bij de bewoners, de toeristen en de dagjesmensen. Daarom mag Blankenberge vrijwel altijd rekenen op een hoger bezoekersaantal dan de andere badsteden.

 

Dat Blankenberge leeft, is te merken aan de vele activiteiten die er het hele jaar door te beleven zijn voor gezinnen, koppels, kinderen, ouderen en alle generaties daartussen. U kan er bovendien terecht voor zowel outdoor als indoor plezier. Is het slecht weer? Dan kunt u bijvoorbeeld terecht in het Sea Life Center, het Serpentarium, het Casino, etc… Uiteraard zijn er ook bij mooi weer tal van dingen die u in Blankenberge kan doen, zoals wandelen, fietsen, zwemmen, enzovoort.

Ontdek de Blankenbergse natuur

Niettegenstaande dat Blankenberge wel degelijk een stad genoemd mag worden, telt Blankenberge ook enkele mooie, groene locaties. Denk maar aan de natuurgebieden zoals de Uitkerkse Polder, De Fonteintjes en het duinnatuurgebied nabij de grens met Zeebrugge.

 

Bovendien beschouwt het Blankenbergse stadsbestuur de integratie van meer groen in de gemeente als topprioriteit. Bij immo projecten in Blankenberge wordt dan ook steevast een groen stekje geïntegreerd.

Immo in Blankenberge: een goede investering!

Blankenberge zorgt voor verscheidenheid in haar gemeente, ook wat betreft vastgoed. Er zijn zowel appartementen, gezinswoningen, als villa’s te koop. Bovendien investeert Blankenberge ook in betaalbaar wonen en de herwaardering van de binnenstad. Daardoor kan u rekenen op een interessant premiestelsel, zowel ten bate van renovatie, duurzaamheid als de handhaving van het cultuurhistorisch patrimonium.

 

Onder meer omwille van dit doordacht beleid ondervindt de immobiliënsector in Blankenberge nagenoeg geen last van de financiële crisis. Vastgoedprijzen blijven het hele jaar door stabiel. Dat maakt dat immo in Blankenberge een topinvestering is, die zeker het overwegen waard is als u op zoek bent naar immo aan zee!

 

Lexicon