Immo in Wevelgem: een vastgoedinvestering met toekomst!

Geschreven door Renaud Chaudoir op 1 augustus 2014

Plannen om je in hartje West-Vlaanderen te vestigen? Dan is immo in Wevelgem iets voor jou! Wevelgem koppelt kleinschaligheid en gezelligheid aan wooncomfort en bereikbaarheid. En laat dat nu net de belangrijkste criteria zijn voor wonen anno 2014. Doet Wevelgem niet meteen een belletje rinkelen? Lees dan zeker verder. We lijsten alle voordelen van deze gemeente voor je op!

 

Klein in omvang, groots in comfort

Wevelgem houdt met zijn 31.000 inwoners het midden tussen een stad en een gemeente. En dat weerspiegelt zich ook in het straatbeeld. Je hebt er alle faciliteiten die je ook in een stad terugvindt, maar tegelijk behoudt Wevelgem de gemoedelijkheid en rust die eigen zijn aan een kleine gemeente. Ideaal dus voor wie graag de rust opzoekt zónder comforttoegevingen.

 

Comfort betekent ook bereikbaarheid. Op dat vlak zit je in Wevelgem perfect. De gemeente ligt op nog geen tien kilometer van Kortrijk en Gent is amper drie kwartier rijden. Zelfs Frankrijk ligt binnen handbereik. Een dagje shoppen in Rijsel? Op minder dan anderhalf uur tijd ben je ter plaatse!

Genieten aan de oevers van de Leie

Wie het over Wevelgem heeft, kan niet voorbij de Leie. Terwijl de rivier vroeger van onschatbare waarde was voor de plaatselijke vlasnijverheid, is het vandaag de ultieme trekpleister voor natuurliefhebbers en sportievelingen. Langs de oevers is het heerlijk wandelen, fietsen, uitblazen, … Dé manier om tot rust te komen na een drukke werkdag!

Immo in Wevelgem: ideaal voor jonge gezinnen

Het hete hangijzer bij vastgoedinvesteringen is ongetwijfeld budget. We willen allemaal wel een ruime comfortwoning, maar is die ook betaalbaar? Immo in Wevelgem alvast wel. Met een gemiddelde huizenprijs van 170.385 euro weet je dat je goed zit. Zeker voor de kwaliteit die er tegenover staat. In Wevelgem vind je een ruim aanbod aan betaalbare én kwalitatieve starterswoningen. Ideaal voor jonge gezinnen! Maar ook wie op zoek is naar een appartement, een alleenstaande villa of een statig herenhuis heeft keuze in overvloed.

 

Vraag je je af of immo in Wevelgem wel iets voor jou is? Neem dan zeker eens een kijkje in ons ruime woningaanbod!

 

Lexicon