IMMORUN 2012, een groot succes

Geschreven door Renaud Chaudoir op 1 oktober 2012

Meer dan 540 joggers nemen deel aan vierde editie

Op 20 september verschenen ongeveer 540 joggers aan de start van de vierde editie van de IMMORUN in het Woluwepark. Het is een evenement voor mensen uit de immobiliënsector die zich sportief uitleven en daarna tijdens het walking dinner kunnen netwerken. Voor vele bedrijven is het ook de ideale gelegenheid voor een teambuilding activiteit. De oprichters-organisatoren Bernard Joseph en Olivier Weets zagen tot hun grote tevredenheid de inschrijvingen meer dan verdubbelen ten opzichte van vorig jaar.

Feestelijk podium en walking dinner

De professionals uit de immobiliënsector waren in groten getale aanwezig om het beste van zichzelf te geven. In teams van 3 personen konden ze zich tijdens een loopwedstrijd met hun collega’s meten. Na de race en de productie van endorfine mochten de winnaars op het podium plaatsnemen waar zij feestelijk in de bloemetjes werden gezet. Na de fysieke inspanning volgde de ontspanning. Tijdens een heerlijk walking dinner werd er nagepraat over de wedstrijd en kregen de deelnemers de kans om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard was er ook ruimte om zakelijke contacten op te bouwen. 

1.800 euro voor het goede doel

Running Nation is de organisatie die IMMORUN coördineert en in goede banen leidt. Dit evenement zet zich ook in voor het goede doel. Deze editie leverde maar liefst 1.800 euro op dat aan de vereniging ‘Tous à bord’ werd geschonken. Zoals de naam zelf zegt, wil ‘Tous à bord’ iedereen aan boord houden en neemt het initiatieven om mensen weer in de samenleving te integreren en sociale uitwisseling te bevorderen.     

Op het podium van IMMORUN 2012 stonden:
Prijs AG Real Estate – categorie dames:
1. Tous à Bord 2 (*)
2. Nautaduthil 4
3. Befimmo 6
4. DDS & Partners 4

Prijs Vinci Park – categorie heren:
1. Tous à Bord1(*)
2. Ronveaux 1
3. Vinci Park 1
4. Cordeel Zetel Hoeselt

Prijs SDRB – categorie gemengd:
1. SGS Green Building
2. Lampiris2
3. DTZ2
(*) buiten categorie immobiliën

Alle sympathieke sportliefhebbers uit de immobiliënsector kunnen zich alvast voorbereiden op de nog minder IMMOBIELE editie van 2013. Volgend jaar wordt er op 19 september afgesproken. Iedereen op post!