Mobiele app van Logic-Immo.be voor iPhone

Bereik uw klanten en prospects mobiel met een app!

Geschreven door Renaud Chaudoir op 7 februari 2014

Een sleutel-op-de-deur product voor uw vastgoedkantoor

Volgens een studie van Deloitte was er het afgelopen jaar een ware explosie van de verkoop van tablets in België: van 12% van de Belgische sufers in 2012 naar meer dan 30% vandaag! Hoe kunnen we deze steeds mobieler wordende surfers bereiken? Met een app!

Mobiele app van Logic-Immo.be voor iPhoneVolgens de studie GMCS van Deloitte (pdf) is het aantal tablets in Belgische huishoudens het afgelopen jaar werkelijk geëxplodeerd. Met de stijging van 12% naar 30% in één jaar sprint België van het peleton naar de kopgroep van mobiel internetgebruik, in het gezelschap van de VS en Frankrijk. Tablets waren een enorm populair kerstcadeau, waardoor de penetratiegraad van “mobile” zelfs de kaap van 50% gepasseerd is in een jaar tijd.

 

 

Welke doelgroep is dit dan?

Het is de leeftijdsgroep van de “medioren” (55+) die de grootste groei toont in de aankoop van tablets (+300%!). Zij zijn ook de geprefereerde doelgroep voor vastgoedaanbieders, aangezien ze op het maximum van hun koopkracht zitten. Ze zijn op de leeftijd gekomen – met de kinderen het huis uit –waarbij de grote familiewoninen wordt verkocht en geïnvesteerd wordt in een kleiner maar kwalitatiever appartement (studie Century 21, juli 2013). De “medioren” zijn dus de ideale doelgroep voor online immo marketing, vooral als ze surfen via hun tablet...

 

Deloitte studie GCMS: penetratiegraad mobiel en tablets

 

Hoe bereik ik hen? Wat met prijs en complexiteit?

Een mobiele app maken die uw volledige portefeuille aan vastgoed toont, is de meest effectieve manier om uw doelgroep te bereiken... maar ook om die verkopers en verhuurders van kwaliteit te vinden die u zoekt. De ontwikkeling van dergelijke apps is echter duur: er is gespecialiseerd personeel voor nodig  en vaak overstijgt de offerte het beschikbare budget. Laten we ook niet vergeten dat een app meerdere keren per jaar moet bijgewerkt worden, voornamelijk in functie van de evolutie van iOS en Android.

 

Mobiele app van Logic-Immo.be voor iPhoneU bent mobiel, maar zijn uw zoekertjes dat ook?

Logic-Immo.be stelt u graag een “sleutel-op-de-deur”-oplossing voor. Aan de hand van uw portefeuille aan panden die u publiceert op Logic-Immo.be, creëren wij een specifieke mobiele app voor iPhone, iPad en Android (tablet en smartphone). Deze app wordt vervolgens gepubliceerd onder uw naam, met uw merkkleuren en logo. E-mails van geïnteresseerde prospects worden automatisch verstuurd naar uw immo software, statistieken zijn beschikbaar in het extranet van Logic-Immo Pro, en uw aanbod is altijd up-to-date want gebaseerd op uw online abonnement.

 

Dit is dus een zorgeloze manier om uw panden mobiel te krijgen, met een prijs waarbij alles inbegrepen is en u niet voor verrassingen komt te staan. Zo zijn ook uw panden mobiel beschikbaar!

 

Ja, ik wil een app!

Interesse in een app? Contacteer dan uw gebruikelijke commercieel verantwoordelijke of stuur ons een e-mail op info@ipm-immo.be.