Logic-immo.be Oost West Vlaanderen Nr 361 van 29/11/14

Geschreven door Caroline Housen op 4 december 2014

Doorblader de digitale versie van Logic-Immo magazine Oost West Vlaanderen

Logic-immo.be Oost West Vlaanderen Nr 361 van 29/11/14


Leest u regelmatig ons Logic-Immo magazine en wil u ook beschikken over een digitale versie? Dat kan! Kijk hier voor alle digitale edities van onze magazines van 2014.

Logic-immo.be Oost- West-Vlaanderen Nr 361 van 29/11/14

Het magazine  " Logic-Immo" is op heden de onbetwiste " leader" binnen de Belgische markt  van de gratis Immo- magazines . De inhoud van deze magazines bestaat uit kwalitatieve redactionele artikels welke de snel evoluerende en veranderende bewegingen binnen de vastgoedmarkt behandelen.
Deze artikels worden aangeleverd door de professionele vastgoedmakelaars met de nodige
ervaringen binnen deze sector. Met 5 verschillende regionale edities en een netwerk van 4500 verdeelpunten, geniet  deze magazine een kwasie nationaal aanbod. De belangrijke afname per verdeelpunt  van de 5 verschillende edities : met  name 3 Frans - en 2 Nederlandstalige is aanzienlijk en alsook CIM gekontroleerd...

 

Inhoudstafel

  • Agentschap in de kijker : LD Vastgoed
  • Oost-Vlaanderen
  • Vlaamse Ardennen
  • Nieuwbouw
  • West-Vlaanderen
  • Kust

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bekijk elk Logic-Immo magazine
 

We hebben alle magazines van 2014 beschikbaar gesteld op de online dienst Issuu. Het is misschien mogelijk dat u de extensies van uw browser moet uitschakelen opdat u op de externe website onze magazines kan lezen. Ook moet u misschien uw Flash Player updaten om de magazines te kunnen raadplegen: klik daarvoor hier.

 

Kies uit onderstaande lijst uw editie om de magazines te consulteren:

Veel leesplezier!

Lexicon