Logic-immo-nieuwbouw.be, de nieuwe Belgische website voor nieuw vastgoed is online!

Geschreven door Renaud Chaudoir op 6 mei 2013

Nieuwe huizen, appartementen en kantoren – Sleutel-op-de-deur: modellen en bouwprojecten – Kijkwoningen - Bouwgronden en verkavelingen

De nieuwe site van Logic-immo wil het hele Belgische aanbod van nieuw vastgoed samen brengen op één enkele daarvoor bestemde website. Hiermee bedoelen we alle nieuwe woningen met ook honderden sleutel-op-de-deur-modellen, geschikt voor de bouwklare bouwgronden die eveneens op de site worden aangeboden.

De thematiek van nieuwbouw in België brengt potentiële kopers– particulier of professioneel –in contact met de experten van de nieuwbouw en de vastgoedpromotie, evenals met vastgoedkantoren die gespecialiseerd zijn in nieuw vastgoed.

Vastgoedprojecten

In de sectie voor vastgoedprojecten, onder de tab ‘Nieuwe Huizen en Appartementen’, vindt u het hele aanbod van nieuwe appartementen en huizen te koop, waarmee we zowel reeds gebouwde woningen bedoelen als panden die nog in de constructiefase zitten.  Onze specifieke aanpak bestaat erin om een overzicht te geven van zowel het project in zijn geheel als een selectie  van panden die representatief zijn voor het project (bv. : appartementen met 2 slaapkamers en terras), zodat de sitebezoeker niet meteen wordt overspoeld door informatie die niet ter zake doet.  De voorbeeldpanden zijn bovendien uitvoerig voorzien van bouwplannen en afbeeldingen. Daarnaast vindt u er ook een gamma nieuwbouwkantoren en –handelspanden te koop.

 

Modellen en te bouwen voorontwerpen

Om zij die zelf willen bouwen en de bouwprofessionals met elkaar in contact te brengen, stelt de site onder de tab ‘Laten bouwen’ een representatieve portefeuille voor van de bouwmodellen van Belgische bouwbedrijven.  De idee is om hier in de vorm van een catalogus sleutel-op-de-deur-woningen in verschillende stijlen en voor elk budget, van bungalow tot villa, om zo precies te kunnen beantwoorden aan ieders specifieke vraag.  De voorgestelde modellen zijn ook een bron van inspiratie en keuze voor potentiële kopers van nieuwbouw.   Op de site zijn de modellen opzoekbaar volgens de klassieke zoekmethode maar eveneens via een galerij foto’s waar men kan doorbladeren.

 

Bouwgronden en verkavelingen te koop

Bouwgrond vindt u eveneens op de site.  Deze bouwterreinen zijn ofwel apart te koop, of ze maken deel uit van verkavelingen die al dan niet gekoppeld zijn  aan bouwklare modellen die bouwbedrijven u voorstellen.

Ook praktische informatie in de context van nieuwbouw vastgoed is voor de internetgebruikers voorhanden via de homepage. De meest uiteenlopende thema’s worden hier behandeld, gaande van de wet-Breyne tot uiteenzettingen over isolatie of over energienormen, tot tips en nieuwigheden om uw nieuwe woning  helemaal aan te kleden zoals u het wilt.

 

Bedrijvengids van experten in de nieuwbouw

Tenslotte groepeert onze bedrijvengids de experts en professionals in de nieuwbouw: bouwpromotoren, bouwbedrijven en vastgoedkantoren die in nieuwbouwpanden specialiseren. Ze zijn alle per telefoon of per e-mail bereikbaar via deze site. Aan elke specialist zijn bovendien kijkwoningen verbonden, al dan niet met geheel eigen vastgoedprojecten of gamma’s van bouwmodellen.

 

Eerste 3 maanden gratis op de site!

Momenteel kan u profiteren van de promotionele actie tot 31 mei die u toelaat om gratis drie maanden op de site te staan bij een jaarcontract!   De nieuwe site zal uiteraard in de verf worden gezet met een eigen lanceringscampagne die is gericht op mensen die specifiek zijn geïnteresseerd in de aankoop van nieuwbouw.

Mis de kans niet om uw inhoud online te zetten op de site ; neem geheel vrijblijvend contact op met onze commerciële dienst

Lexicon