Passive House 2014

Geschreven door Caroline Housen op 28 augustus 2014

Bouwen en renovatiebeurs, minimale energiekost + maximaal woonconfort

In de context van alsmaar stijgende energiekosten, een groeiend maatschappelijk bewustzijn en een overheid die zowel op Europees als Vlaams niveau inzet op passief en energiezuinig bouwen, staat de PassiveHouse-beurs meer dan ooit in het hart van de actualiteit.

Met als organisatoren de expertisecentra PHP en pmp is de PassiveHouse-beurs uniek in haar soort. Het doel? Het brede publiek en professionelen informeren en sensibiliseren over het belang van optimale energie-efficiëntie in gebouwen. PassiveHouse onderscheidt zich bovendien van andere bouwbeurzen door haar overzichtelijke schaal, gespecialiseerd aanbod en neutraal advies.

 

PassiveHouse: de oplossing voor jouw (ver)bouwplannen

Met een mix aan kleine en grote exposanten, infosessies, demonstratie ateliers en een aparte info-zone voor neutraal en gratis advies, zorgt de beurs voor een totaalpakket. Bewoners die een renovatie of nieuwbouw achter de rug hebben, doen je bovendien graag hun ervaringen uit de doeken. Kortom, bezoek je PassiveHouse, dan kom je buiten met een oplossing voor jouw (ver)bouwplannen.

Een waaier aan thema’s én een gespecialiseerd exposantenaanbod

Op PassiveHouse staan gespecialiseerde exposanten jou graag te woord met hun producten en diensten, gaande van ontwerpers, producenten, installateurs tot uitvoerders, leveranciers en financiële instellingen. Of het nu gaat over isolatie, luchtdichting, hernieuwbare energie, verwarming, koeling, renovatie, nieuwbouw en dies meer, je vindt het allemaal terug op de beurs.

Trends, innovaties en netwerking op profdag 12 september

Ook het professioneel publiek komt aan zijn trekken op PassiveHouse. Op vrijdag kan je deelnemen aan lezingen en workshops die de laatste nieuwigheden in de kijker zetten en dieper ingaan op de praktijk en technieken. Een uitgelezen gelegenheid ook voor netwerking.

Praktisch

Wanneer?

 vrij 12/09, 9u30 - 17u30 (profdag)
 za 13 & zo 14/09, 10u - 18u (publieksdagen)

Waar?

 Tour&Taxis (Brussel)

Meer info en tickets (gratis tickets met de promo code logic-123987 )

www.passivehouse.be
 
 

 

Lexicon