Geselecteerd voor jou:

Alles over vastgoed in België

Logic-immo.be is een website die zich voor de volle 100% focust op de vastgoedmarkt in België. Op onze website vind je duizenden immozoekertjes van vastgoedmakelaars, onze partners bij uitstek. Ook hebben wij goede banden met serieuze professionals uit de immo-, promotie- en bouwsector. Op de website vind je dus alle nodige informatie over allerlei soorten vastgoed:  huizen, appartementen, bouwgronden, flats, villa’s, garages en kantoren. Dit alles als nieuwbouw, te koop of te huur.  Dankzij de gebruiksvriendelijke zoekbalk kan je makkelijk een splinternieuw penthouse, een prachtig passiefhuis in de stad of een rustige villa op het platteland vinden.

Ook onze vastgoedblog ‘Immonieuws’ bevat heel wat informatie over de actualiteit in de immobiliënwereld, zoals federale en regionale wetgeving, uitleg over je verplichtingen bij kopen of huren, de vastgoedmarkt in jouw regio en nog veel meer. Dan hebben we het nog niet eens over architectuur en interieurdecoratie gehad!

Op onze site kan je even wegdromen bij enkele van onze duizenden vakantiewoningen en vind je ook honderden vastgoedkantoren die je kunnen helpen jouw woning te verkopen of te verhuren.  Als je eigenaar bent van een woning, is het zelfs mogelijk om je zoekertje rechtstreeks op onze site te plaatsen.

Logic Immo is natuurlijk veel meer dan enkel de website. Naast een app voor iOS en Android, hebben we ook een tweewekelijks magazine, dat je zowel in print als op de website, onder de rubriek ‘nieuws’, kan lezen. Het magazine is gratis beschikbaar in winkelcentra en op andere, drukbezochte openbare plaatsen. Je kan het natuurlijk ook op je iPad lezen! De kwaliteit van het magazine staat buiten kijf en dat maakt Logic Immo tot leider op de vastgoedmarkt wat betreft gratis immomagazines.

Makkelijk zoeken naar vastgoed!

Wonen in België

Wil je in België komen wonen? Of woon je er al en wil je verhuizen? Neem dan zeker eens een kijkje op onze stadsvastgoedpagina. Daar vind je een heel pak interessante info over de meeste Belgische steden en gemeenten, zoals de statistieken van vastgoedprijzen in die gemeente en de panden waarover we daar beschikken. Je vindt er dus villa's, bel-etages, appartementen op de begane grond, duplexen, studio's, penthouses, enzovoort. Dankzij concrete voorbeeldpagina's zoals Brussel-Stad, Antwerpen, Gent of Brugge, Oostende en Kortrijk krijg je een totaalbeeld van het vastgoed te koop of te huur in jouw buurt.

Bekijk hier het volledige aanbod van vastgoed in België.