Herzele
Herzele

De Oost-Vlaamse gemeente Herzele vormt samen met haar deelgemeentes Hillegem, Sint-Antelinks, Sint-Lievens-Esse, Steenhuize-Wijnhuize, Woubrechtegem, Ressegem en Borsbeke de ideale uitvalshoek voor natuur- en cultuurliefhebbers die tussendoor graag genieten van een heerlijk glas streekbier.

Herzele is gelegen aan de rand van de Vlaamse Ardennen, in de prachtige Denderstreek en vlak bij de heuvelachtige vallei van de Molenbeek. De groene gemeente vormt de overgang tussen de Dendervallei en de Zwalmstreek. De bekendste buurgemeenten van Herzele zijn Ninove, Zottegem, Geraardsbergen en Erpe-Mere. Na een halfuurtje rijden sta je al in de stad Aalst. Moet je in Brussel, Schaarbeek, Dendermonde, Zottegem, Kortrijk of Oostende zijn? Dan neem je gerust de trein!

Wonen in Herzele is bijzonder aangenaam en helemaal niet zo duur. In 2017 bedroeg de gemiddelde prijs voor een woning in Herzele zo’n 192.000 euro. Dat is 10.000 euro minder dan een woning in Aalst en 36.000 euro minder dan de gemiddelde woning in Oost-Vlaanderen. Verken snel het immo-aanbod!

Immo Herzele

Appartement, huis, ander vastgoed te koop of te huur: 32 panden