Sint Niklaas
Sint Niklaas

Sint-Niklaas is een stad in het noordoosten van Oost-Vlaanderen, die ligt tussen Antwerpen en Gent. Ze telt 73.000 inwoners en is de hoofdstad van het Waasland. De stad telt verder nog de deelgemeenten Belsele, Nieuwkerken-Waas en Sinaai.

Sint-Niklaas staat bekend om het grootste marktplein van België, dat 3,2 hectare groot is. Op elke donderdag is het er markt, en jaarlijks vinden er de Vredefeesten plaats: een groot evenement met luchtballonnen ter nagedachtenis aan de bevrijding van de stad in september 1944. Andere bezienswaardigheden zijn de Sint-Nicolaaskerk en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.

De stad ligt vlak aan de E17, wat een goede verbinding naar Gent en Antwerpen oplevert. Ook per trein zijn deze twee steden heel goed bereikbaar. Verder beschikt Sint-Niklaas over heel wat verbindingswegen met o.a. Beveren, Willebroek, Dendermonde, Lokeren en Terneuzen.

Sint-Niklaas is iets goedkoper dan het Belgische gemiddelde voor woningen en appartementen, maar flink duurder voor villa’s en bouwgrond. U woont er wel goedkoper dan in Gent of Antwerpen.

Immo Sint Niklaas

Appartement, huis, ander vastgoed te koop of te huur: 71 panden

De nieuwe Logic-Immo.be website staat online.Bêta

Bezoek de nieuwe website