Vindeen immokantoorin Gent 9000

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Gent? Hieronder vind je een lijst van vastgoedmakelaars gevestigd in Gent. Deze vastgoedmakelaars kunnen je helpen bij het aankopen, huren of verkopen van een woning.

43 immokantoren in Gent

Sorteren volgens
34 : agentschappen

Verkoop : 928 advertentie(s)
Verhuur : 282 advertentie(s)

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

Dewaele | vastgoed met advies is jouw ervaren partner voor de aankoop van woonvastgoed en nieuwbouwprojecten. Een eigendom kopen is een belangrijke stap. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. Ons ervaren team van gepassioneerde makelaars zijn thuis in hun lokale regio en staan zo dicht bij elke klant. En dit alles via een kantorennetwerk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, staan wij nog altijd de volle 100% achter de leuze van onze oprichter Pol Dewaele: Beloof alleen wat je kan doen en doe wat je belooft. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder!

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM

12 : agentschappen

Verkoop : 200 advertentie(s)
Verhuur : 130 advertentie(s)

Engel & Volkers

Engel & Volkers Vastgoednetwerk Ixelles (Brussel)

Details bekijken

- 1050 IXELLES

0 : agentschappen

Verkoop : 80 advertentie(s)
Verhuur : 54 advertentie(s)

IMMO FRANCIS DE MEESTER

IMMO FRANCIS DE MEESTER Vastgoednetwerk Waregem (West Vlaanderen)

Over ons Immo Francis De Meester is een erkend vastgoedmakelaar BIV nr. 204.841 dat actief is op de markt sinds eind 1992. De familie De Meester is reeds meer dan 50 jaar vertrouwd met de bouwsector. Van vader op zoon, reeds drie generaties lang. Immo Francis De Meester heeft duidelijke bedoelingen: een professionele begeleiding bij de verkoop of aankoop van uw woonst. Naast nieuwbouwwoningen en -appartementen biedt hij ook een ruim assortiment bestaande woningen aan in uw eigen streek. Woningen betaalbaar naar ieders vermogen, zowel te koop als te huur. Ook schattingen behoren tot de activiteiten van Immo Francis De Meester. Bedoeling hiervan is een goede band te scheppen tussen koper en verkoper. Want wanneer een absurde prijs wordt vooropgesteld, zal de woning nooit verkocht worden, of zal de koper onvermijdelijk bedrogen worden. In ieder geval loont het de moeite om Immo Francis De meester een bezoek te brengen. U vindt hun kantoren terug in Waregem, Deinze en Gent. Men staat u vriendelijk en vrijblijvend ter beschikking. Tot dan!

Details bekijken

Markt 8 - 8790 WAREGEM

2 : agentschappen

Verkoop : 49 advertentie(s)
Verhuur : 14 advertentie(s)

HUYSEWINKEL VASTGOED & ADVIES

HUYSEWINKEL VASTGOED & ADVIES Vastgoednetwerk Gand (Oost Vlaanderen)

Huysewinkel handelt zowel met het hart als met kennis van zaken Bij Huysewinkel geven we onze volle aandacht aan elk pand en elke klant. We investeren in beide zijden van het spectrum, uit liefde voor het vak. Met onze warme maar stijlvolle aanpak zorgen we voor een sterke verbinding. We hebben een hart voor u, uw vastgoed en uw koper. Daar maken we het verschil.

Details bekijken

St-Pietersnieuwstraat 158 - 9000 GAND

32 : agentschappen

Verkoop : 52 advertentie(s)
Verhuur : 1 advertentie(s)

VAN DER BUILD

VAN DER BUILD Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

Van der Build specialiseert zich in de verkoop en verhuur van exclusieve eigendommen. Het ervaren team kent het reilen en zeilen in het luxesegment en gaat voor u op zoek naar exclusief vastgoed met een uniek verhaal. Tevens krijgt u bij Van der Build de professionele, discrete en bijzondere begeleiding die u verwacht. En dit alles via een kantorennetwerk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Ondersteund door Dewaele Vastgoedgroep, dat vijf merken (Dewaele | vastgoed met advies, soldandset.be, Van der Build, Turner en De Syndic) onder zijn dak huist, garandeert Van der Build een betrokken en vlotte dienstverlening aan alle klanten. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen u graag verder!

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM