Vindeen immokantoorin Mechelen 2800

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Mechelen? Hieronder vind je een lijst van vastgoedmakelaars gevestigd in Mechelen. Deze vastgoedmakelaars kunnen je helpen bij het aankopen, huren of verkopen van een woning.

6 immokantoren in Mechelen

Sorteren volgens
34 : agentschappen

Verkoop : 1 109 advertentie(s)
Verhuur : 245 advertentie(s)

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

Dewaele | vastgoed met advies is jouw ervaren partner voor de aankoop van woonvastgoed en nieuwbouwprojecten. Een eigendom kopen is een belangrijke stap. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. Ons ervaren team van gepassioneerde makelaars zijn thuis in hun lokale regio en staan zo dicht bij elke klant. En dit alles via een kantorennetwerk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, staan wij nog altijd de volle 100% achter de leuze van onze oprichter Pol Dewaele: Beloof alleen wat je kan doen en doe wat je belooft. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen je graag verder!

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM

32 : agentschappen

Verkoop : 56 advertentie(s)
Verhuur : 6 advertentie(s)

VAN DER BUILD

VAN DER BUILD Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

Van der Build specialiseert zich in de verkoop en verhuur van exclusieve eigendommen. Het ervaren team kent het reilen en zeilen in het luxesegment en gaat voor u op zoek naar exclusief vastgoed met een uniek verhaal. Tevens krijgt u bij Van der Build de professionele, discrete en bijzondere begeleiding die u verwacht. En dit alles via een kantorennetwerk in West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Ondersteund door Dewaele Vastgoedgroep, dat vijf merken (Dewaele | vastgoed met advies, soldandset.be, Van der Build, Turner en De Syndic) onder zijn dak huist, garandeert Van der Build een betrokken en vlotte dienstverlening aan alle klanten. Contacteer ons met al jouw vastgoedvragen, wij helpen u graag verder!

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM

DMI vastgoed

Dmi Vastgoed immokantoor in Mechelen tot uw dienst

Details bekijken

Boerenkrijgstraat 133 - 2800 MECHELEN

URBIS MECHELEN

Urbis Mechelen immokantoor in Mechelen tot uw dienst

Details bekijken

Antwerpsesteenweg 275 - 2800 MECHELEN