Vindeen immokantoorin Middelkerke 8430

Op zoek naar een vastgoedmakelaar in Middelkerke? Hieronder vind je een lijst van vastgoedmakelaars gevestigd in Middelkerke. Deze vastgoedmakelaars kunnen je helpen bij het aankopen, huren of verkopen van een woning.

5 immokantoren in Middelkerke

Sorteren volgens
33 : agentschappen

Verkoop : 754 advertentie(s)
Verhuur : 169 advertentie(s)

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES

DEWAELE VASTGOED MET ADVIES Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

Dewaele staat voor jou klaar indien je niet zomaar een baksteen, maar een thuis zoekt. Een woning kopen is geen alledaagse gebeurtenis, maar een levenservaring. Daarom zorgen wij ervoor dat deze ervaring vlot verloopt. We nemen alle mogelijke taken op ons en geven de nodige begeleiding, zodat je zorgeloos je woning van de hand kunt doen en kunt genieten van een nieuwe thuis. Ons ervaren team gaat dagelijks met veel enthousiasme aan de slag voor hun klanten. Met vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen en Brussel én een vastgoedportefeuille van meer dan 1.500 eigendommen volgen wij vraag en aanbod van dichtbij. Elk dossier wordt professioneel en discreet behandeld. Onze jarenlange ervaring garandeert een succesvolle afloop van elk vastgoedverhaal. En waar wil jij straks graag wonen?

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM

9 : agentschappen

Verkoop : 501 advertentie(s)
Verhuur : 30 advertentie(s)

GROEP CAENEN

GROEP CAENEN Vastgoednetwerk Middelkerke (West Vlaanderen)

Caenen, één van de belangrijkste professionele vastgoedspelers aan de Belgische Kust en het hinterland, waar u al decennialang op kan vertrouwen. Bij Caenen vindt u een zeer veelzijdig en divers aanbod van bestaande appartementen, tweede verblijven, huizen te koop of te huur, alsook heeft u een ruime keuze uit nieuwbouw. Vakantieverhuur, jaarverhuur en syndic behoren tot de activiteiten van de groep. Caenen geldt als één van de belangrijkste vastgoedspelers aan de Belgische Kust met tevens activiteiten in het Belgische hinterland en Noord-Frankrijk. Caenen is sinds 1966 actief op de immobiliënmarkt.

Details bekijken

Leopoldlaan 121 - 8430 MIDDELKERKE

0 : agentschappen

Verkoop : 25 advertentie(s)
Verhuur : 1 advertentie(s)

VAN DER BUILD

VAN DER BUILD Vastgoednetwerk Izegem (West Vlaanderen)

U bent eigenaar van een luxueuze woning en van plan omdeze eigendom binnenkort te verkopen? Weet dan dat u best rekent op de juiste makelaar om uw pand op een discrete manier op de markt te brengen. Van der Build heeft een interessante database met kandidaat-kopers die op zoek zijn naar vastgoed met dat ietsje meer. Wij volgen het volledige dossier op en houden u op regelmatige basis op de hoogte. Neem gerust vrijblijvend contact op met Van der Build. Tijdens een verkennend gesprek kunnen we een eventuele samenwerking bespreken.

Details bekijken

Ambachtenstraat 33 - 8870 IZEGEM