Appartement te koop in Antwerpen , 83 m² groot met 2 slpkmrs voor 228 009 €

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Deze gegevens worden doorgestuurd naar de adverteerder zodat deze op je bericht kan antwoorden.

Beschrijving

Het pand is gelegen op een ideale locatie nabij Park Spoor Noord. Het openbaar vervoer is alomtegenwoordig en daarbovenop bevinden de Franklin Rooseveltplaats en het Centraal Station zich op een boogscheut. Verder is er een vlotte verbinding met in- en uitvalswegen. Van het vélo-deelsysteem kan u tevens goed gebruik maken dankzij een handvol stations binnen een straal van 500 meter.

Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw van 4 hoog met lift. Het dak is conform de norm 2020. Verder is de centrale verwarming op gas. Alle ramen beschikken over dubbele beglazing.

We komen de woonst binnen en staan meteen in een ruime leefruimte op tegel met parketmotief met open keuken (35 m²), die voorzien is van alle comfort en uitgerust is met Siemens-toestellen: keramisch kookvuur, dampkap, vaatwasser, ingebouwde oven, frigo en diepvries. Dankzij de kamerhoge raampartijen genieten we hier van een aangename hoeveelheid daglicht en ze bieden ons eveneens toegang tot het noord-georiënteerde terras (5 m²) vooraan. Centraal in de woning vinden we een aparte wc, ingemaakte kastruimte, alsook de badkamer (6 m²) terug. Deze laatste is afgewerkt met een ligbad/douche, lavabomeubel en handdoekenradiator. De 2 slaapkamers met tegel op parketmotief (9 m² en 12 m²) bevinden zich aan de achterzijde van het gebouw.

De vaste kosten bedragen zo’n €70/maand. Er is een gemeenschappelijke fietsenstalling aanwezig. Daarnaast zijn er een kelderruimte en/of een garageplaats optioneel bij aan te kopen. Gunstig E-Peil: 61, K-Peil: 35, uitstekende akoestische en thermische isolatie volgens de huidige normen!. Voor meer info of een gratis schatting surf naar toon website.

Referentie : OBJ_8836

Bijkomende informatie

 • nb_bedrooms

  2 slaapkamers

 • garage

  Binnen Gesloten

 • nb_bath

  1

 • nb_floor

  0 / 4 verdiepingen

 • ft_lift

 • ft_terrace

 • living_room_area

  30 m² groot

 • nb_toilet

  1

 • area

  83 m²

Energie

Energieprestatiecertificaat (EPC)
Niet meegedeeld

Adres eigendom

Adres: Oranjestraat 47, 2060 Antwerpen, BE

Immokantoor contacteren

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Deze gegevens worden doorgestuurd naar de adverteerder zodat deze op je bericht kan antwoorden.