Huis te koop in Hove met 3 slaapkamers voor 739 900 €

Huis te koop in Hove
Huis te koop in Hove
Huis te koop in Hove
Huis te koop in Hove
Huis te koop in Hove

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Deze gegevens worden doorgestuurd naar de adverteerder zodat deze op je bericht kan antwoorden.

Beschrijving

Nog te bouwen woning op een perceel van 640m² op een TOP locatie te Hove (Bloemenwijk). Rustig gelegen in een villawijk en toch centraal ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer.

De prijs, foto’s en plannen betreffen een modelwoning in houtskelet met 2 bouwlagen van 11m breed, 9m diep en een zolderverdieping. GEEN bouwverplichting!

De specifieke voorschriften laten een woning toe met een voorgevelbreedte van 10m en een diepte van 15m gelijkvloers, 13m verdieping en 9m zolderverdieping.

De woning heeft een praktische indeling en omvat op de gelijkvloers een inkomhal met beuken trap en apart gastentoilet met kleine wastafel. De grote raampartijen in de woonkamer en keuken laten u maximaal genieten van het zicht op de zuid tuin. Grenzend aan de hyper geïnstalleerde keuken heeft u een wasplaats/berging. De verdieping bestaat uit een nachthal met apart toilet, 3 volwaardige slaapkamers (14m² en 2 x 12,5m²), waarvan 1 met aansluitende dressing. Verder een badkamer met dubbel lavabomeubel, inloopdouche en bad. De zolder van 58m² is bereikbaar via een vaste trap en kan ingericht worden als extra kamer(s). Autostaanplaatsen mogelijk in de voortuinstrook.
Alles wordt gebouwd met conventionele bouwmethodes en gebruik makend van de meest duurzame en kwalitatieve materialen. Ventilatiesysteem C+. Buitenschrijnwerk in PVC met dubbele beglazing. CV via warmtepomp. Regenwaterput van 7.500L.
Prijs exclusief BTW op constructie, registratierechten op grondaandeel, aansluitingskosten, opmetingskosten, erelonen architect, EPB verslaggeving en notariskosten.

Voor meer informatie of een plaatsbezoek kan u contact opnemen met Immo Vivo via het nummer .

Referentie : OBJ_914

Bijkomende informatie

 • nb_bedrooms

  3 slaapkamers

 • nb_bath

  1

 • ft_terrace

 • plot_area

  2.56 ares

 • living_room_area

  59 m² groot

 • nb_toilet

  2

Energie

Energieprestatiecertificaat (EPC)
Niet meegedeeld

Adres eigendom

Vraag deze info

Immokantoor contacteren

LABEL_DETAIL_AGENCY_FORM_VALIDATE_CONTENT_MESSAGE

Deze gegevens worden doorgestuurd naar de adverteerder zodat deze op je bericht kan antwoorden.