Nieuwbouw - Appartement te koop - 9800 Deinze

230 000 â‚¬ - 390 000 â‚¬
63 - 99 m²
1 - 2 slaapkamers
Appartement Te koop In Deinze
0 
Afbeeldingen bekijken

Details


Ligging:
"Liv- De Molens" is een residentieel woonproject, gelegen langs de Leie en midden in een groot park te Deinze. Ontworpen met oog voor de authenticiteit van een historische plek en waar leven, wonen en werken hand in hand gaan. Contacteer ons voor alle beschikbaarheden!

Met een perfect evenwichtige combinatie van ruime kwalitatieve appartementen, ruimte voor ontspanning en openbaar groen, winkels, kantoren en stedelijke voorzieningen belooft dit project aan de Leie de grootste aantrekkingspool van de stad Deinze en de ruime omgeving te worden. Architectuur van absolute wereldtop door Reiulf Ramstad Architects.
Een site van 2,2 hectare met een unieke ligging te Deinze aan de mooie Leie, in de onmiddellijke nabijheid van de winkelstraat, scholen, station, openbaar vervoer, met een goede verbinding naar de belangrijkste invalswegen.


Project - afwerking:
In Liv – De Molens vind je enkele historische gebouwen die mooi aansluiten bij de stijlvolle nieuwbouw. De ultieme mix van authentieke charme en trendy wonen.
De combinatie van authentieke en nieuwe elementen geven de site haar buitengewone karakter: een harmonieuze plek die rust en schoonheid uitstraalt.

Deelproject Leiehof:
onderscheidt zich door de unieke Noorse architectuur waarbij de focus ligt op ruimte, licht en luxe. De 29 woonentiteiten zijn zo ontworpen dat je ze kan inrichten volgens jouw stijl en wensen. Bovendien heb je vanop je ruime terras ook prachtig uitzicht op de Leie en het groene park.
De zonnige appartementen en penthouses, met 2 of 3 slaapkamers hebben meerdere terrassen met zicht op het water.

Deelproject Pleinstede
is de verbindende factor tussen stad en park. Ideaal voor levensgenieters die van gezellige bedrijvigheid houden. De 36 woonentiteiten zijn allemaal praktisch ingerichte appartementen met extra aandacht voor veel lichtinval en waarbij je kan kiezen uit één, twee of drie slaapkamers. Daardoor is wonen in Pleinstede haalbaar voor elk budget.
E-peil 35 - EPC en KI: nog niet gekend
Parking en kelderberging: mits meerprijs
Beschikbare datum: onder voorbehoud
Voor alle info en een volledig overzicht van de beschikbare entiteiten contacteert u  Fanny 0472 01 51 51

Alle panden

4 appartement te koop
230 000 â‚¬ - 390 000 â‚¬

245 000 â‚¬
1 slaapkamers
63 m²
390 000 â‚¬
2 slaapkamers
99 m²
320 000 â‚¬
2 slaapkamers
96 m²
230 000 â‚¬
1 slaapkamers
63 m²

Neem contact op met de makelaar

Gent

IMMO DA VINCI

Sint-Denijslaan 1
9000 Gent
Vastgoed makelaar website