Logic-Immo.be Vastgoedkantoren België
Vastgoedmakelaar HANS IMMO in Antwerpen

HANS IMMO

Britselei 42 - 2000 Antwerpen
Vastgoed makelaar website

De makelaar HANS IMMO Hans Immo heeft al 3 generaties lang kennis van zaken en kent dankzij deze jarenlange ervaring als geen ander het reilen en zeilen in de vastgoedwereld.
Met een team van gepassioneerde en dynamische medewerkers helpen wij u met plezier verder bij het zoeken naar of het verkopen of verhuren van uw droomhuis.
Elke medewerker draagt binnen zijn gebied van expertise een steentje bij om alle projecten - groot of klein - tot een goed einde te brengen.
Zo is elke makelaar gespecialiseerd in een eigen specifieke regio, zodat hij steeds op de hoogte is van de prijsevoluties en de veranderende factoren in deze concrete buurt.
Zo bent u altijd op de beste manier geholpen.
Onze office manager leidt alles in goede banen: zij staat elke werkdag opnieuw enthousiast klaar om een antwoord te geven op al uw prangende vragen, dossiers in orde te brengen, uw afspraken in te plannen, …
Zij behoudt het overzicht op kantoor en weet perfect welke projecten er lopen.
Om af te sluiten zorgt onze fotografe-copywriter voor waarheidsgetrouwe foto’s en een gedetailleerde omschrijving van uw woning, want de eerste indruk bekomen potentiële kopers aan de hand van de foto’s die ze bekijken op onze website.
Deze zullen hun interesse maken of kraken!


Openingsuren kantoor : ma – vrij van 09.00 tot 18.00 en zat van 11.00 tot 14.00 uur.

Alle panden
te koop
te huur