OMHIL-IMMO

Ezelstraat 57 - 8000 Brugge
Vastgoed makelaar website

De makelaar OMHIL-IMMO Uw makelaar voor onroerend goed te koop of te huur in Vlaanderen. Klik snel door en ontdek ons volledig aanbod te koop, te huur & nieuwbouw.

Bent u van plan om zelf uw woning te verkopen of te verhuren? Vanuit onze uitvalsbasis in Brugge centrum is OMHIL-IMMO U graag van dienst. Dit steeds op basis van vertrouwen !

Naast onze doorgedreven marketingstrategie bieden wij steeds een gratis & zéér gedetailleerde schatting aan. U hebt geen boodschap aan iemand die uw eigendom overschat. Integendeel, een te hoge vraagprijs belemmert een vlotte verkoop. Vandaar dat een eerlijke & realistische schatting voor ons een topprioriteit is ! Dit zorgt ervoor dat uw woning snel verkocht geraakt en dit voor de beste prijs ! “Velen zeggen het, wij doen het!”

Daarnaast heeft ons zusterbedrijf OMHIL-CONSTRUCT al méér dan 30 jaar ervaring in de realisatie van nieuwbouwprojecten. Samengebundeld zorgt deze jarenlange kennis & ervaring ervoor dat wij ons specialist kunnen noemen in de huidige vastgoedmarkt.

Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek en dan ziet u vanzelf waar wij het verschil maken. De koffie staat reeds klaar...

Alle panden
te koop
te huur