De gezichten van Logic-Immo.be: Eric Bruyninckx helpt vastgoedmakelaars de beste keuzes maken voor hun advertenties

Remy Bersipont
Geschreven door Remy Bersipont
16 augustus 2022

Eric Bruyninckx is binnen IPM een vaste waarde. Al zeven jaar helpt hij vastgoedmakelaars die bij Logic-Immo.be willen adverteren om de juiste keuzes te maken. “Wij bieden heel ruime advertentiemogelijkheden”, zegt hij. “En het is leuk om deel uit te maken van een team dat permanent zoekt naar vernieuwing om de adverteerders nog beter op hun wenken te bedienen.” 

Eric Bruyninckx studeerde marketing en communicatie en ging daarna aan de slag bij een aantal reclamebureaus. “Sociale contacten in een job vind ik bijzonder belangrijk”, zegt hij. “Want hoe je het ook draait of keert, je moet in elke job met mensen samenwerken. In de job die ik sinds 7 jaar doe als commercieel verantwoordelijke de edities Oost- en West-Vlaanderen van Logic-immo.be, komt dat perfect bij elkaar. Want naast de contacten met bestaande en nieuwe klanten, heb ik uiteraard ook heel veel contact met de collega’s. Niet alleen met de commerciĂ«le verantwoordelijken van de andere edities, maar ook met de iT-verantwoordelijken die de apps ontwikkelen.”      

Het steeds meer verleggen van de focus naar digitale oplossingen is volgens Eric Bruyninckx trouwens de belangrijkste evolutie van de afgelopen zeven jaar. “Voorts kan je ook niet naast de fors toegenomen concurrentie kijken bij de vastgoedmakelaars aangezien ze de koek van het aantal aangeboden panden, die niet noodzakelijk groter wordt met steeds meer moeten delen. Maar met Logic-Immo.be kunnen we hen goed helpen in hun concurrentiestrijd. We beschikken immers over een ervaren team, bieden evenwaardige traditionele en digitale advertentiemogelijkheden en zorgen ervoor dat makelaars hun reputatie hoog kunnen houden.”  

Dat Eric Bruyninckx prat kan gaan op de goede vertrouwensband die hij de afgelopen zeven jaar met de klanten heeft uitgebouwd, heeft wellicht ook te maken met zijn rustige en empathische natuur. “Ik probeer me inderdaad niet druk te maken. Het leven is kort, dus ik probeer ervan te genieten. Mijn leuke job bij Logic-Immo.be helpt daarbij. Als ik niet aan het werk ben, kook ik graag en plan ik graag een reisje om andere culturen te ontdekken. En je kan me ook wel eens op een golfbaan vinden. Een ideale en rustgevende omgeving om daarna weer met veel enthousiasme de klanten van Logic-Immo.be te helpen bij het maken van de juiste advertentiekeuzes.”    

Dit artikel delen

Suggesties voor u