ItemBoost: ons nieuwe product om uw zichtbaarheid te vergroten

Remy Bersipont
Geschreven door Remy Bersipont
14 januari 2023

Een opmerkelijke villa of een atypisch appartement maken deel uit van een vastgoedcategorie die wat meer visibiliteit nodig heeft om tot een verkoop of verhuur te komen. En daar heeft een nieuwe oplossing van Logic-Immo.be het perfecte antwoord op! 

Zichtbaarheid bij een netwerk van 600.000 internetbezoekers 

Een pand met specifieke kenmerken vraagt van u als makelaar soms ook wat meer inspanningen. Misschien moet het snel verkocht worden, misschien springt het er echt uit… Daarom biedt Logic-Immo.be u de nieuwe oplossing ItemBoost aan. De naam zegt wat de oplossing doet :  de zichtbaarheid boosten van een specifiek pand of een welbepaalde vastgoedadvertentie. Dit item verschijnt dan op een netwerk van verschillende websites (Lalibre.be, La DH.be, Lavenir.net, ParisMatch.be en Moustique.be) en op Facebook et Instagram. Daardoor kan het worden bekeken door 600.000 internetgebruikers!

Hoe werkt het ? Door op de advertentie te klikken, komt de gebruiker op een pagina met een volledige fiche over het pand, die op Logic-Immo.be is gepubliceerd.  

De doelgroep die de advertentie onder ogen krijgt, is hoog gekwalificeerd en krijgt de advertentie te zien in functie van hun surfgedrag en profiel. Internetgebruikers uit Charleroi krijgen dus de  advertenties uit hun regio te zien. Naderhand bezorgt Logic-Immo.be ook een duidelijk en gedetailleerd rapport over hoe vaak de advertentie is gezien en door wie. 

Alleen maar voordelen voor de vastgoedkantoren

Voor vastgoedmakelaars biedt ItemBoost alleen maar voordelen. In de eerste plaats promoot ItemBoost een specifiek pand bij een goed afgebakend doelpubliek, waardoor het sneller gaat om de woning of het appartement te verkopen of te verhuren. ItemBoost inschakelen als een snelle verkoop nodig is o om een opendeurdag aan te kondigen kan dus bijzonder nuttig zijn. 

Voorts biedt ItemBoost een resultaatgarantie. « Het product biedt een gegarandeerd aantal kliks. De adverteerder betaalt een pakket op basis van het aantal kliks, niet op basis van het aantal keer dat de advertentie wordt gezien. Minimaal 60 klik in een periode van tien dagen zijn mogelijk”, legt Michel Mabille uit die bij IPM directeur nieuwe ontwikkelingen is. “De ItemBoost is een aanvulling bij de SmartBox, de oplossing die het mogelijk maakt om in functie van de zoekcriteria van de internetgebruikers alle woningen en appartementen van een makelaar te promoten op een netwerk van wabsites van partners.   

« Dankzij die innovatieve producten bieden wij makelaars de kans om hun doelgroep te verruimen en met resultaatgarantie  een goed afgebakende groep van hoog gekwalificeerde internetgebruikers te bereiken. We combineren dus de als partners de beste technieken van de digitale marketing met de diensten van de makelaars”, vat Michel Mabille Ă©Ă©n en ander samen. 

Dit artikel delen

Suggesties voor u