MIPIM vastgoedbeurs: speciaal dossier in La Libre Immo op 24 maart

Logic-Immo.be
Geschreven door Logic-Immo.be
11 maart 2022

Mee de lijnen uitzetten van de stedelijke verandering. Dit is het thema van de wereldwijd bekende MIPIM-beurs voor onroerend goed, die van 15 tot 18 maart plaatsvindt in Cannes.

Na twee jaar pandemie, waarin het evenement slechts in heel beperkte vorm kon plaatsvinden, vindt het grote Europese evenement al zijn luister terug. Vandaar dat La Libre Immo op 24 maart uitpakt met een speciaal dossier met heel wat boeiende content.

MIPIM wordt een cruciaal evenement voor vastgoed in 2022. Er worden meer dan 17.000 bezoekers en 3.800 exposanten uit ongeveer 100 landen verwacht: investeerders, ontwikkelaars, huurders van commerciële en professionele ruimtes, architecten, projectontwikkelaars en dienstverleners.

De beurs biedt de professionals uit de sector een ideale kans om hun adressenboekje met interessante contactpersonen te verrijken en vooral om na te denken over de grote actuele vastgoedvraagstukken  en om de innovaties van de sector te ontdekken.

Er is ook een bijzonder uitgebreid conferentieprogramma uitgewerkt, waaraan ons speciaal dossier in La Libre Immo uitgebreid aandacht zal besteden. Het dossier gaat naar alle lezers van La Libre en in PDF-formaat ook naar iedereen die in onze database zit. We verspreiden het ook via onze sociale netwerken en onze nieuwsbrief.

België is een van de landen die in de bloemetjes worden gezet tijdens de MIPIM Awards ceremonie, waarbij de beste vastgoedprojecten van het jaar worden bekroond. Drie Belgische projecten dingen mee in verschillende categorieën: het Grand Poste-gebouw in Luik is genomineerd in de categorie Best Gerenoveerd Gebouw, het BNP Paribas Fortis Montagne du Parc-hoofdkantoor (gelegen nabij Bozar in Brussel) is genomineerd in de categorie Best Office Development, en het Zin-complex in de Brusselse Noordwijk is genomineerd in de categorie Best Future Project.

Afspraak dus in  La Libre Immo op 24 maart.

Dit artikel delen

Suggesties voor u